MISIUNEA LEADER COACH

Centrul de Excelenta LEADER COACH a fost fondat in primavara anului 2011 cu scopul a promova in Romania cele mai avansate metode de leadership si coaching.

LEADER COACH pune dezvoltarea si implinirea potentialului uman in centrul activitatii sale. Convinsi ca omul – prin capacitatea sa fireasca de evolutie si autodepasire – este izvorul oricarei cresteri organizationale si sociale, sprijinim lideri, coachi, profesionisti, personalitati publice si private sa se dezvolte constient si sa se manifeste plenar.

Studiile arata ca organizatiile care isi centreaza cultura organizationala pe om au evolutii spectaculoase fiindca devin locul de intalnire al elitelor dornice sa faca tot ce pot face pentru a fi tot ce pot fi. Noi sprijinim organizatiile sa creeze conditii optime pentru om si stimularea creativitatii lui, ca premisa si masura a propriei lor dezvoltari morale si durabile.

Excelenta este modul consecvent in care un om isi traieste viata personala si profesionala la cota maxima a potentialului sau aflat in permanenta crestere si implinire.

Excelenta este modul consecvent in care o organizatie isi implineste menirea, stimulandu-i pe participantii la procesele sale sa actioneze la cota maxima a potentialului lor.

    LEADER COACH este partenerul excelentei – personale si organizationale.