De ce coaching
Pentru că sunt interesat atât în menținerea cât și în creșterea performanțelor personale și de grup, să identific noi tehnici de relaționare care implică mai ales parteneriate creative, respectiv să-mi identific blocajele personale pe care să învăț să le depășesc cât mai ușor când îmi stabilesc niște obiective, inclusiv în ceea ce privește creșterea personală și profesională.
De ce leadership
Pentru că îmi plac oamenii pasionați în mijlocul cărora ai posibilitatea să-ți prezinți ideile și să reușești în final să-i motivezi să le urmeze, dar mai ales pentru că, spre deosebire de management, leadershipul se poate practica la orice nivel, cu scopul de a oferi acea siguranță pentru oricine care caută stabilitate și dezvoltare personală și profesională.
De ce îmi pasă de cultura organizațională
Cheia succesului într-o companie o reprezintă acel set de reguli care mențin pe toată lumea activă și implicată, prin setul de standarde, valori, atitudini și comportamente care în final se pot transfera inclusiv clienților. Consider că bazele unui culturi organizaționale cu tot setul său de reguli, completat cu modul de gândire, atitudini, convingeri ale membrilor săi, ar trebui descifrate și realizate cât mai devreme, începând cu primii ani de școală. Dar din experiența personală am observat că acest lucru nu reprezintă o prioritate în multe școli, iar cultura colaborării, comunicarea deschisă și onestitate nu reprezintă un set de valori.
De ce îmi pasă de Centrul de Excelență Leader Coach
Pentru că am descoperit profesioniști cu spirIT de echipă, cu un set unic de valori și cu soluții inclusiv pentru domeniul educației, în care am fost tratat de la început deschis și corect, respectiv simt că pot completa un puzzle extrem de interesant care oferă șanse de atingere a excelenței de ambele părți ale baricadei.
Experiență profesională
În această perioadă am constatat că se vorbește peste tot de necesitatea digitalizării dar în realitate se fac pași extrem de mici deși se asigură resurse importante iar în final constatăm că digitalizarea înseamnă în realitate doar vorbe. Motivul? În afară de faptul că oferă eficiență, digitalizarea oferă transparență și am observat tot timpul că acest lucru sperie cel mai mult.
Absolvent al unei facultăți de automatizări și calculatoare, am o experiență de peste 30 de ani, la început în domeniul industrial, apoi în domenii de nișă, fie în presa de specialitate (IT&C sau din domeniul construcțiilor și instalațiilor sanitare și electrice), în direct marketing, în IP-TV, în domeniul administrației locale, ca profesor de gimnaziu, dar unde de fiecare dată tehnologiile IT&C pe care le-am utilizat au reprezentat o componentă obligatorie.