ICF – CONDITII MINIME DE CERTIFICARE IN COACHING

Ce este ICF?

International Coach Federation (ICF) este o asociatie nonprofit fondata in 1995, in  scopul de a  promova arta, stiinta si practica in coachingul profesional. Este lider global in coaching, intrunind peste 20.000 membri din 110 tari (martie 2012),

ICF defineste coachingul drept un parteneriat cu clientii intr-un proces provocator si creativ care ii inspira sa-si maximizeze potentialul personal si profesional.

Ce este certificarea ICF?

Pentru a-si atinge telurile si a ridica nivelul de calitate al serviciilor de coaching, ICF a stabilit standarde etice si profesionale inalte si un set de competente esentiale in coaching.

El acorda certificari individuale celor care respecta Codul etic ICF si demonstreaza stapanirea competentelor esentiale in coaching, construind o retea  internationala de coachi certificati care numara in prezent 8400 de profesionisti si creste an de an. 

84% dintre beneficiari se ghideaza dupa certificarea în coaching, se arata in Global Consumer Awareness Study, elaborat de PriceWaterhouseCooper pe un eșantion de 15.000 de respondenți din întreaga lume și dat publicității de ICF în anul 2011.

 

Care sunt conditiile minime de certificare ICF?

  • 60 de ore de training specializat, in cursuri recunoscute de ICF si care acopera toate  competentele esentiale in coaching ICF.
  • Experienta de 100 de ore de coaching
  • 10 ore de mentorat
  • 2 recomandari
  • Demonstrarea competentelor esentiale de coaching
  • respectarea Codului etic ICF.

Detalii pe site-ul ICF.

Cursuri de formare si perfectionare in coaching

Centrul de Excelenta LEADER COACH este singurul furnizor de cursuri de coaching in limba romana aliniate la standardele ICF.

Recomandam:

Contact:

Scrieti-ne un mesaj
email: leadercoach@leadercoach.ro,
email: maria.cusuta@leadercoach.ro
mobil: 0740.315.146,
mobil: 0730.454.110
website: www.leadercoach.ro