Parerile participantilor la cursurile deschise de coaching

Am urmat atat programul “Leader coach” cat si pe cel de “Competente esentiale in coaching”. Ambele programe sunt gandite si structurate intr-un mod profesionist, astfel incat sa inveti si sa si practici inca din timpul cursului. Atat acest mod de predare cat si “feedback-ul” primit dupa fiecare sesiune de coaching ne ajuta foarte mult in intelegerea si formarea gandirii noastre individuale de “Coaching”.In timpul acestor cursuri am cunoscut viitori colegi “coachi” si mi-am facut noi prieteni. Atmosfera deschisa si relaxata te ajuta sa inveti de placere si sa astepti cu nerabdare urmatorul modul.

Oana Hanganu, Managing Partner Delta Relocation

“Arta coaching-ului” este programul in care m-am (re)definit aproape fara sa-mi dau seama ca om si coach intr-un mod liber, creativ si foarte interactiv. Aici nu inveti sa fii coach. Devii coach.“Competente esentiale in coaching” ma ajuta sa arat intr-un mod cald, empatic, non-agresiv ceea ce simt in viata personala, sa (re)descopar, sa dezvolt si sa valorific un potential  personal uitat sau necunoscut.Recomand programul de “competente in coaching” tuturor celor care simt ca exista in ei ceva dincolo de ceea ce deja cunosc, celor care vor sa paseasca in fascinanta lume a coaching-ului, dar si celor ce deja sunt “antrenori” in diverse domenii ale vietii.

Corina Stefanescu, Manager Network & BTL, Marketing at ING Bank Romania

 

“Iti multumesc, pentru ca ai fost alaturi de mine in tot acest timp si ca ai avut rabdare cu fiecare dintre noi. Eu am reusit sa ma cunosc mai bine, sa fac lucrurile altfel decat pana acum si chiar daca nu imi reusesc de fiecare data, acum am curajul sa ma intorc si sa o iau de la capat. Pentru mine asta conteaza cel mai mult, este extraordinar si pot sa spun ca acest curs mi-a schimbat viata.”

Simona Dinculescu, Organisational management &social relations manager at GDF SUEZ Energy Romania

 

“… mi-am dat seama de marele salt pe care l-am facut din martie incoace – toate tehnicile de coaching pe care ni le-am insusit, tot ce am testat sunt niste seminte pe care le-am primit in timpul cursului si care acum imi dau seama ca incep sa dea roade.”

Odeta Vestemean, Jurnalist

“Competente esentiale in coaching”  este un program care iti ofera  ocazia de a te dezvolta profesional,  perfectionandu-ti  competentele deja asimilate,  prin exersarea lor  intr-o maniera   intensiva si provocatoare , bucurandu-te in acelasi timp si  de  oportunitatea  schimbului de experienta intre  profesionisti, formati sau aflati in formare in scoli de coaching diferite.Programul este foarte atent si responsabil supervizat de doamna Maria Cusuta, un profesionist  pentru care, insusirea si aplicarea metodelor de varf pe plan mondial in practicarea coachingului constituie una din conditiile de baza necesare  unui coach care-si doreste atingerea excelentei in activitatea sa.

Gratiela Baias, Associate Coach (ICI)

“A fost o experienta deosebit de profunda si utila pentru a ma orienta in directia cea buna in practicarea coachingului in acord cu standardele International Coach Federation. Experienta si personalitatea conducatorului atelierului, atmosfera suportiva, exercitiile, abordarea pas cu pas, procesul de training utilizat care a fost de fapt un proces de coaching m-au ajutat sa imi ating obiectivele pe care mi le-am propus atunci cand am ales sa particip la acest program.”

Doru Curteanu, Administrator Gemba Consult

“… am apreciat mult atmosfera deosebit de relaxata in care s-au succedat prezentarile teoretice, exercitiile de grup si discutiile concentrate pe schimbul constructiv de feedback. A fost o experienta de invatare agreabila si interesanta!“

Ane-Mary Ormenisan, Business Administrator Lifelong Learning Solutions

“Nu exista expuneri plictisitoare si nici prezentari de pe pozitii de expert. Toata activitatea a fost centrata pe cursanti, pe fiecare in parte, ca unicii experti in propria viata si capabili sa descopere o multime de elemente fundamentale in coaching, ghidati discret. Am fost adus in situatia de a cauta neinhibat in mine insumi resurse, energii, informatii, motivatii, intrebari si raspunsuri. Antrenarea a fost subtila, nimic invaziv sau fortat si totusi atat de incitant, incat la momentele pauzelor ne regaseam dornici sa continuam aceasta activitate. In final, e ca un fel de trezire, ca un val ce se ridica de pe ochi sa descoperim in lume si in noi lucruri nebanuite, puternice si creatoare.”

Ludovic Sandulescu, Director General Electrologica 

Gabriela Tanase Am inceput usor pesimist cursul de coaching derulat de Leader Coach. Aveam o cu totul alta imagine despre coaching si la inceput mi-am zis in sinea mea ca nu imi va aduce beneficii nici mie si nici celor care ar apela la o astfel de metoda. Trebuie sa mentionez ca lucrez in consultanta de 10 ani, asa ca ideea de a nu da eu sfaturi si de a nu oferi solutii, mi se parea fara sens…De la a doua sesisune am inteles cât de profunda este aceasta metoda, si cât de reale sunt beneficiile procesului de coaching in sine. Am descoperit ceva care inainte de aceste cursuri mi se parea de nerealizat: tacerea din partea coachului este de aur iar o intrebare bine adresata poate declansa o explozie de idei in mintea clientului, cu rezultate extraordinare si de o aplicabilitate covârsitoare.Practic, pe toata durata de desfasurare a cursului, prin exercitii derulate impreuna cu colegii mei, am jucat fie rolul de coach fie cel de client. Astfel, nu numai ca mi-am insusit o serie de  competente pentru a deveni cu coach de succes, insa prin exercitiile derulate din postura de client, mi-am rezolvat multe aspecte nerezolvate din viata profesionala si din cea privata.  In doar 2 luni mi-am depasit teama de a spune lucrurilor pe nume si de a actiona prompt din postura de manager al companiei pe care care o conduc, fapt ce s-a finalizat cu o noua strategie si abordare a businessului si o noua strategie de personal. In viata privata, cursul m-a ajutat sa ma reapropii de sotul meu, astfel incat el sa depaseasca cu succes momentul de trecere de la o pozitie de top dintr-o multinationala la cea de antreprenor. Am luat atâtea decizii bune in beneficiul familiei, al copiilor, si bineinteles al nostru, incât ma uit in urma si ma intreb ce anume ma impiedicase pâna acum sa fac toate acestea.

Procesul de coaching in sine este o mina de aur, si el are puterea de a reaminti omului ca suntem maretia creatiei, ca am fost creati intr-un mod atât de extraodinar, incat chiar putem sa facem orice ne propunem. Eu una mi-am redecoperit potentialul, si stiu ce pot face si unde vreau sa ajung. Si de acolo, stiu ca nu mai exista limite…

GABRIELA TANASE, Director General,
S.C. International Consulting Expertise

Programe deschise de coaching

LEADER COACH
Diploma in coaching
Competente esentiale in coaching
Cursuri deschise de coaching
Contact